Možete izabrati između 3 GEALAN najmodernija prozorska sustava profila

Gealan S7000 IQ Sustav profila S 7000 IQ PLUS daje odgovore centralnim zahtjevima za poboljšanje toplinske izolacije te zaštitu od bukve.

Velika dubina ugradnje od 83 mm, 6 konstantnih zračnih izolacijskih komora, te 3 razine brtvljenja omogućuju koeficjent prolaska topline kroz okvir (Uf) od 1,00 W/m2K daje iznadprosječna izolacijska svojstva te je tako moguća vrijednost prozora Uw = 0,74 W/m2K sa staklom Ug = 0,5 W/m2K .

Profili sa niskim koeficijentom prolaska topline u kombinaciji sa standardnim čeličnim ojačanjem spada u apsolutno TOP klasu današnjih standarda.

Čvrstoća profila sa čeličnim ojačanjem uz statiku profila i dobru izolaciju S 7000 IQ PLUS omogućava i dodatnu protuprovalnu zaštitu.

Svojim modernim dizajnom i mogućnosti odabira više različitih kombinacija profila u mogućnosti je bez problema odgovoriti na zahtjeve troškovnika u novogradnji, sanaciji ili modernoj gradnji.

Kao i kod ostalih serija mogućnost izbora velikog broja boja i dekora drveta pridonose da se prozori i vrata mogu uklopiti sa bilo kojom bojom fasade izvana, kao i namještaja iznutra. Sve tehničke karakteristike i boje za sustav S 7000 IQ PLUS možete pogledati u tehničkom katalogu.