info@skelin-mont.com +385 22 772 350
Skelin Mont i schuco za najsuvremenija rješenja

Skelin Mont i Schüco zajedno za najsuvremenija rješenja

Kada birate profile za svoju stolariju dobro je znati što želite i što vam zapravo treba. Na tržištu se nude brojna rješenja, ali na vama je da odaberete najoptimalnije rješenje za vaš objekt. Skelin Mont u priozvodnji  ALU stolarije koristi Schüco profile koji su na samom vrhu svjetske kvalitete u proizvodnji profila na svijetu. Isti ti profili koje Skelin Mont koristi u proizvodnji  stolarije redovito dobivaju odličja i sa svojim inovacijama uvijek su ispred konkurencije.

skelin mont13 godina s vama

Skelin mont- 13 godina povjerenja

Hoop_Skelin_M

Iza Skelin Monta je 13 uspješnih godina poslovanja u kojima je stvoren prepoznatljv brand i zdrava hrvatska priča. 2004. godine vlasnik Ivica Skelin sa samo 24 godine života, krenuo je u svoju životnu misiju potpuno sam, imao je vjeru u Boga i znao je da želi stvoriti nešto veliko.

KAKO SMO ODRADILI NEMOGUĆE?

skelinM_admin

Ponosni smo na naš nedavno prihvaćen izazov izmjene stolarije na cijelom Kliničkom bolničkom centru Firule u Splitu. Prilikom izrade i montiranja ove velike količine PVC stolarije i čeličnih profila osjećali smo iznimno veliku odgovornost.

KAKO PRAVILNO ODRŽAVATI STOLARIJU?

skelinM_admin

Kako bi vaša nova stolarija ostala očuvana i postojana dugi niz godina, potrebno joj je pravilno održavanje. Ispravno rukovanje stolarijom jedna je od najbitnijih stvari o kojima se treba voditi računa kako se ne bi dogodile mehaničke greške.

Kako pripremiti dom za nadolazeću zimu?

skelinM_admin

Kada zima lagano zakuca na naša vrata, uvijek nas muče nove brige. Hoće li i ove godine računi probijati plafon, dok se vi u kući istovremeno nikako ne možete ugrijati? Za nadolazeću zimu veoma je bitno dobro razmisliti i pametno uložiti u kvalitetnu izolaciju i vašim brigama doći će kraj!

Sigurnost vašeg doma za vrijeme godišnjeg odmora

skelinM_admin

Ako se spremate na odlazak na godišnji odmor, sigurno ste zabrinuti za sigurnost vašeg doma. Nemojte više očajavati, učinite prave korake da osigurate svoj dom te mirno provedite vaš odmor. S obzirom da je ljeto nažalost idealno godišnje doba za provalnike koji znaju da je vaš dom prazan dok ste vi na odmoru, osigurajte slabe točke svoga doma.

pvc_ili_aluminijski_okviri

PVC ili ALU prozorski okviri?

skelin-montcom_admin

Prozori se izrađuju od raznih materijala i vrlo je jasno da svaki od njih ima svoje i prednosti i nedostatke. Iako je danas moguće modernim tehnologijama, strojevima i materijalima postići gotovo jednaka toplinska, svjetlosna i zvučna svojstva bilo da se radi o PVC-u ili aluminiju, izbor materijala ipak vrši krajnji korisnik ili kupac ovisno o elementima koje kupnjom novih prozora u svom prostoru mora zadovoljiti.

sto_sve_morate_znati kod_kupnje_prozora

ŠTO MORATE ZNATI KOD KUPNJE PROZORA?

skelin-montcom_admin

Kupnja prozora je investicija koja se mora isplatiti na dugi niz godina. Riječ je o investiciji koja ruku na srce nije ni jeftina. Prozori su vrlo važan građevni element svakog prostora i stoga je jako važno voditi računa o brojnim elementima koje ne smijemo zanemarit ako u konačnici želimo biti zadovoljni rezultatima.